Prachtige handgemaakte kleden, direct van de maaksters

Ik weet niet precies of ik dit al eerder met jullie heb gedeeld, maar wij zijn op zoek naar een nieuw huis. En bij een nieuw huis horen… juist! Nieuwe spullen! Er is niet veel fijner dan een vers, krakend huis in te richten met nieuw moois. Eén van de eerste dingen waar ik naar ga zoeken zijn kleden. Een mooi kleed geeft vaak nét dat beetje extra wat een kamer nodig heeft. Nét dat beetje warmte. Nét die mooie kleurnuance waar je naar op zoek bent. Daarom word ik zo blij van kleden. Een site waar ik graag kijk en koop is Sukhi. En laat dat nou ‘blij’ betekenen in het Nepalees.

Bij Sukhi komen de prachtig handgemaakte kleden rechtstreeks van de maker. Zo kunnen de prijzen laag blijven, want er is immers geen opslagruimte, winkel of tussenpersoon nodig. Wat ik ook een fijne gedachte vind, is dat makers goed voor de kleden betaald worden.  De kledenmakers werken onder prima arbeidsomstandigheden en krijgen een uitstekend salaris. Dan ligt je kleed nog nét iets mooier te liggen, vind je niet?

Wat voor kleden koop je? 
Er zijn veel prachtige kleden te vinden op de website van Sukhi. Ik zet een paar van mijn favorieten in de spotlight. Maar weet dat er naast deze kleden nog heel veel meer moois te vinden is!

De Beni Ourain kleden vloerkleden zijn authentieke Marokkaanse erfstuk kleden. Ze worden volgens traditie generatie op generatie doorgegeven. Hoe bijzonder is dat? Naast mooi zijn deze 100% ongeverfde schapenwol-kleden heel comfortabel en lekker warm aan je voeten. En juist door het gebruik van deze wol heeft het kleed een natuurlijke warme en luxe uitstraling.huisdieren-hond-Marokkaanse-berber-tapijt-Casablanca

De bolletjeskleden stel je zelf samen en dat vind ik echt super. Je kiest alles zelf. Je favoriete kleuren voor de achtergrond en het patroon, de gewenste afmeting en ook kan je voor het soort patroon kiezen. Een bolletjeskleed is een perfect kleed voor de woon- of kinderkamer.

Custom with Pattern 120x170cm, 2

Ben je niet van de bolletjes, dan kies je voor één van de prachtige vilten kleden uit India of bijvoorbeeld voor een patchwork kleed. Die van Sukhi komen rechtstreeks uit Turkije, dé regio voor topkwaliteit kleden. Handgemaakt brengen ze een unieke, kleurrijke sfeer in je ruimte, welke dat ook is. De verschillende kleuren en tinten van dit Yagmur kleed vind ik echt top, ik zou ‘m zo willen hebben! Want zeker weten dat dit kleed heel mooi staat op de eiken vloer die ik in gedachten heb voor het nieuwe huis.

modern-tapijt-nieuwe-online-kleurenVind je het leuk om Sukhi te volgen? Dat kan via Facebook en Instagram.

Vorig artikelBespaar met de EnergieAssistent
Volgend artikelMozaïek apps
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in