Bewaar je herinneringen handig in een memory box

herinneringshout jubileumVan alle kinderen heb ik een doos. In die doos zit de zwangerschapstest, een zwangerschapsdagboek, het eerste jaar, een paar kleertjes, tekeningen, foto’s, diploma’s, enz. Ik heb ontdekt, dat de doos die ik hiervoor bij Ikea kocht, na 7 jaar te klein wordt. Dus moest ik op zoek naar iets groters. Ik vond de Memory box bij Herinneringshout.nl. Superleuk product, heel persoonlijk! Je kunt op de Memory box een foto laten printen, of bijvoorbeeld het geboortekaartje. Dat maakt het wel heel origineel! Bovendien staat het leuk op de slaapkamer van het kindje.

De Memory box is niet alleen te gebruiken bij de geboorte. Je kunt ‘m voor ieder jubilieum of huwelijk inzetten om belangrijke spullen in te bewaren.

memory box huwelijk

Wij mogen een Memory box van 20 x 20 cm weggeven! Uiteraard met een foto naar keuze. Wat moet je daarvoor doen? Laat ons weten via onderstaand formulier, waar jij de Memory box voor gaat gebruiken èn wat de normale prijs is van een Memory Box van deze grootte. Deze actie loopt tot 18 december, zodat je de Memory Box die je wint eventueel nog als kerstcadeau onder de boom kunt leggen!

memory box baby

 

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)

  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)
  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here