Babystuffy

Op de website van Babystuffy komt de babystuff je al tegemoet. Er leuke binnenkomer, die hippe muziekhartjes, slabbetjes, kruikzakken, enzo. Als je dan verder kijkt, zie je dat ze echt veel leuke spulletjes hebben voor de pasgeboren baby’s. Zelf ben ik nog op zoek naar een boxkleed. Hoewel ik veel leuke zag bij Babystuffy, kon ik helaas niet slagen in de juiste kleur en maat. Maar ze zijn wel helemaal hip! Erg leuk zijn ook de billendoekjes-omslagen. En snoetenpoetsers omslagen. Geen suffe Zwitsal of Etos verpakkingen meer, maar helemaal hip gestippeld of geruit! Hipperdepip dus!

En zo’n leuke billendoekjes omslag mag ik verloten onder de Hip & Hot lezers! Een rode met witte stippen, errug leuk. Je moet er wel iets voor doen. Even tellen op de site hoeveel billendoekjes omslagen Babystuffy verkoopt en doorgeven via dit formulier. Uit de goede inzendingen trekken wij na 19 mei een winnaar die dit hippe product in de luiertas kan meenemen!

Vorig artikelBobbeez
Volgend artikelHartendiefjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in