De zeven mooiste kerstkaarten die je gezien móet hebben

Ik ga er elk jaar even goed voor zitten want het uitzoeken van de kerstkaarten is een leuk klusje! Hip&Hot zet de zeven mooiste kerstkaarten die je gezien móet hebben voor je op een rij.

1. Bij Kekootje is het fijn kerstshoppen. Ze hebben een aantal prachtige zwart/wit/gouden kerstkaarten met bijzondere teksten, zoals ‘Leave sparkles wherever you go’. Prijs per kaart € 1,25.

kerstkaarten-kekootje-groot

2. Postenpapier heeft aparte krijtbordkaarten. De kleuren van de kaarten zijn volledig zwart en wit, met het effect van een krijtbord. Heel bijzonder! Prijs zonder envelop € 2,95.

kaart Postenpapier

3. Een mooie girlie kaart koop je bij Cuteness. Het is een kawaii kerstkaart met alle kleuren van de regenboog. De kaart komt met een roze envelop en kost € 1,50.

kaart Cuteness

4. Bij Studiolnd vond ik een kerstkaart met handgeschreven woorden die het gevoel van kerst goed beschrijven. ‘Love, cookies, friends, dining en (hopelijk ook in het echt!) snow’ geven het kerstgevoel weer. Prijs van de kaart is € 1,75.

kaart studio LND

5. Paperbreeze verkoopt een prachtige set kerstkaarten die gedrukt zijn op dik gouden papier. Heel chique! De kaarten zijn op ansichtkaart formaat. Je koopt een setje van vier kaarten voor € 5,50.

Elske kerstkaarten 3

 

6. Op zoek naar iets origineels? Alma tekent een foto van jullie (gezin) na en verwerk dit in drukwerk, zodat je een hele originele kerstkaart hebt. Prijs € 1,65, minimale afname 50 stuks.

Naamloos1

7.  De kaarten van Hip&Hot komen in een setje van 6. Ze hebben verschillende teksten en afbeeldingen en de kleuren zijn groen, lichtbruin, geel, zachtroze en kerstrood. De set kost € 5,95.

Collectie-kerstkaarten-300x300

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in