Bewaar je herinneringen in een fotoboek

fotoalbum reclamelandEen vakantie is vaak een hele mooie ervaring die je niet snel zult vergeten. Een prachtige manier om weer dat ultieme vakantiegevoel te krijgen, is door het maken van foto’s. Deze kun je later terugkijken en genieten van het feit dat je zo’n heerlijke vakantie hebt gehad, of dat nou in het buitenland of in Nederland was. Het bekijken van foto’s kun je gewoon op je computer doen, maar het is natuurlijk veel leuker om dit te doen in een fotoboek. Met een computer heb je de kans dat deze kapot gaat en je van alles kwijt bent, maar een fotoboek zal je altijd bij je houden.

Fotoboek bij reclameland maken
Er zijn veel verschillende aanbieders wanneer je zoekt naar het maken van een fotoboek online. Het is geen lastig klusje, dus ook mensen die maar weinig verstand hebben van computers kunnen hun eigen fotoboek ontwerpen bij bijvoorbeeld Reclameland. Het maakt niet uit of je een boek met 100 foto’s of een boek met 200 foto’s wilt, want dat is allemaal mogelijk.

fotoalbums online besteld

Allereerst kies je of jouw boek een hardcover of een softcover moet krijgen. Een hardcover is, zoals de naam al zegt, hard en is wat sterker. Vervolgens kies je het formaat van jouw fotoboek. A4, A5 of kies je toch voor een vierkant boek? Het kan allemaal. Ook kun je kiezen of het boek dwars of staand moet worden. Als je veel staande foto’s hebt, is het aangeraden om te kiezen voor een staand boek. Je kunt kiezen voor het binnenwerk materiaal, hoe de cover moet zijn qua formaat en nog veel meer. Als je ook hebt gekozen hoe veel bladzijden jouw boek moet krijgen, kun je vervolgens zien wat de kosten zullen worden. De kosten zijn natuurlijk aangepast aan jouw boek, want niet ieder boek is precies hetzelfde.

Heb je je fotoboek snel nodig of wil je er meteen een stuk of tien bestellen? Geen probleem bij Reclameland. De verzending is ook nog eens gratis en voor je het weet heb je jouw fotoboek al in huis en kun je je vakantie weer helemaal herbeleven!

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelWaarom Leeuwarden heel leuk is, ook mét kids!
Volgend artikelHoe is dat nou, 4 kinderen?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in