Leafcutter Designs

Je moet er maar op komen: je begint een webshop met de kleinste post van de wereld. Op dat idee kwam Lea van Leafcutter Designs. Zij begon het kleinste postkantoor ter wereld. In haar webshop koop je de grappigste mini-cadeautjes om op te sturen naar vrienden of familie. Wedden dat ze verrast zullen zijn? In haar blog geeft ze regelmatig uitleg over de leuke en bijzondere spulletjes die ze verkoopt. Ook gaat ze regelmatig langs cafeetjes en winkeltjes om haar minipostkantoortje op te zetten en haar spulletjes te verkopen. Helaas is dat ergens in de buurt van San Fransisco en kunnen we haar dus niet live aan het werk zien, maar gelukkig zijn haar mini pakketjes en kabouter briefjes ook online te koop!

Met de pasen op komst heeft Leafcutter Designs een leuke actie. Als je een minikaartje voor pasen vestuurd, zorgt Lea dat dit in een schattig plastic paaseitje bij de ontvanger terecht komt. Voor de leuke prijs van maar €7,50 (10 dollar) verras je iemand met een heel bijzonder cadeau! Ook leuk voor andere gelegenheden natuurlijk.

Vorig artikelBij de Zussen Wonen & Zo
Volgend artikelVilla Holland
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in