Gratis cadeaus voor kinderen

Gratis cadeaus voor kinderenHet is misschien moeilijk om te horen, maar sommige ouders hebben gewoon echt heel weinig te besteden. Voor deze ouders zijn de feestdagen een ingewikkelde periode. Net als elke andere ouder, gunnen ze hun kinderen mooie cadeaus. Helaas kunnen ze die niet kopen. Gelukkig zijn er in Nederland mooie initiatieven voor deze ouders. Zo kunnen zij hun kinderen toch iets leuks geven. Zo heeft Albert Heijn bijvoorbeeld een speelgoedinzamelingsactie gehouden tot 24 november, waarbij je oud speelgoed kunt inleveren voor kinderen die niets hebben. Ik ging op internet op zoek naar gratis cadeaus voor kinderen voor de feestdagen, dit is wat ik gevonden heb.

Gratis cadeaus voor kinderen voor de feestdagen

De Kringloopwinkels zijn een goede plek om goedkoop wat leuks op de kop te tikken voor je kind, als je weinig te besteden hebt. Het leuke is, dat er ik ook echt gratis cadeaus voor kinderen gevonden heb voor de feestdagen. Bedenk wel goed: helemaal gratis is zoiets natuurlijk nooit hè. Of ze vallen je achteraf lastig met een telefoontje of je wil verlengen, of je krijgt ongevraagde post, of je hebt je vastgelegd voor een abonnement. Dus bekijken ALTIJD heel goed de actievoorwaarden, voor je het invult. Maar, je kunt er toch je voordeel mee doen als je goed in de gaten houdt wanneer je dingen moet opzeggen.

Gratis magazine LEGO life

Het LEGO Life magazine is een te gek en gratis magazine voor LEGO fans van 5 tot 9 jaar oud. Het zit vol met stripverhalen, activiteiten, sneak peeks, het laatste LEGO nieuws, posters en nog meer leuks! Vier keer per jaar wordt het gratis thuis door de brievenbus gestopt. Kinderen die van LEGO houden zullen dit een superleuk cadeau vinden. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Kwebbels boekenpakket

Dit boekenpakket is gratis, maar je betaalt wel verzendkosten a €6,95. En, er is nog een addertje: na het kennismakingspakket betaal je €13,95 per maand voor het samengestelde boekenpakket. Gelukkig is dat wel maandelijks opzegbaar, dus als je dat meteen doet na het aanmelden, kost het je niks. Zet dat dus als reminder in je telefoon ofzo. In elk geval zijn de eerste vier boeken gratis, en dat is natuurlijk wel heel leuk. Heb je voor €6,95 meteen 4 boekjes voor onder de kerstboom of voor een kinderverjaardag. Voor wie weinig te besteden heeft, zijn dit toch wel handige gratis cadeaus voor kinderen. Klik op de banner voor meer informatie.

 Gratis verzilverde babymunt

Leuk voor baby’s, een verzilverde babymunt. Een goedkoop en origineel cadeau voor grootouders, ooms en tantes, kennissen, familie en vrienden om te geven. De baby heeft er nu nog niet zoveel aan, maar voor later is het een leuke herinnering. De Geboorte-Munt is geheel in geboorte stijl ontworpen met een ooievaar en kinderspeelgoed. Je betaalt alleen de verzendkosten, de munt zelf is gratis. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Gratis cadeau voor baby's

Vorig artikelOrigineel levensdagboek maken voor je kind
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #255
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in