Sale bij Lovabels

Webshop Lovabels gaat ermee stoppen. Jammer voor hen, maar niet voor jou als klant. Alle producten hebben tot 1 maart a.s. een korting van maar liefst 40%. Daarna sluiten de deuren definitief.
Kussen_Heaven_4fbfd8830bc5eEr zijn nog verschillende producten te koop van het hippe merk Imbarro. Kussen Heaven brengt je in lente stemming en de sleutelhanger uiltjes blijven leuk. Voor jou, maar ook aan de sleutelbos van je dochter.
Van het Nederlandse merk Kidsonroof koop je origineel en leerzaam speelgoed en kaarten. Hip & hot zijn de pop up cards, die gewoon cadeautje zijn om te bewaren. Leuk als accessoire op een tafeltje of op een kast. En zeg nou zelf, deze Birds on Tree boom is toch te mooi om niet aan te schaffen. Het is niet alleen een prachtig decorstuk voor de kinderkamer…..er kan ook heerlijk mee gespeeld worden!
kids-on-roof-totem-vogeltjesboom
Iets gezien wat je leuk vindt en graag wil hebben? Stuur dan een mailtje naar info@lovabels en vermeld daarbij dat je graag gebruik maakt van de korting van Hip&Hot. Lovabels neemt dan per omgaande contact met je op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here