Gribbeltje geboortekaartjes

waslijn-gribbeltjeZwangere dames, opgelet! Hier is weer een superleuke website waar je kunt gaan zoeken naar een geschikt geboortekaartje. Lekker kleurig en absoluut anders dan anders. Of je nu karakteristieke uiterlijkheden van je gezinsleden in het kaartje wilt verwerken, bijzondere kenmerken uit het kamertje of je favoriete vakantiebestemming: bij Gribbeltje kan het allemaal! De kleurrijke kaartjes zijn een feestje in de envelop en de geboorte van je kindje zal zo niemand onopgemerkt voorbij gaan. Gribbeltje werkt ook met foto’s als je dat leuk vindt. Eigenlijk is gewoon alles mogelijk! Fijn he?

Lees ook: Dromerige geboortekaartjes

Gribbeltje geboortekaartjes

Gribbeltje geboortekaartjes zijn kleurrijk en hebben strakke ontwerpen. Leuke tekeningen van dieren of kinderen. In allerlei thema’s, zodat je precies kunt kiezen wat bij jou of je gezin past. Op de website kun je de leuke voorbeelden zien die er beschikbaar zijn. Een geboortekaartje dat meteen opvalt als je het op de deurmat vindt. En wat je zeker zult bewaren als je het gekregen hebt. 

Wanneer kies je een geboortekaartje?

Sommige mensen zijn er al vanaf het begin mee bezig, anderen bedenken pas in de laatste maand hoe het geboortekaartje moet worden. Mijn advies is om er toch op tijd mee te begin, zodat je nog een proefdruk kunt ontvangen. Daarbij ben ik zelf een keer iets te vroeg bevallen, en toen was het kaartje nog niet klaar. Best onhandig was dat. 

Gribbeltje geboortekaartjes

Vorig artikelTrapautodealer
Volgend artikelBlack + Blum
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. ooh, ze zijn idd wel heel erg lief. Geloof toch dat ik toch nog eens zwanger moet zijn met al die leuke kaartjes. 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in