Tas in Tas

Ik had er dus vaak last van: dat mijn mobiel ging en ik kan ‘m in de bende van mijn tas nergens kon vinden. Tegen de tijd dat ik ‘m dan te pakken had, was ie al op mijn voicemail gesprongen. Heel irritant! Tassen zijn nou eenmaal niet altijd even praktisch ingericht. Ik had in de tas die ik het meest gebruik, toevallig wel een extra vakje voor mijn mobiel zitten, maar dat is alweer stuk gegaan. Daarbij heb ik best wel een tassentic. Ik kom om in de tassen, maar heb er toch eentje die ik het meest gebruik, omdat ik er tegenop zie om de inhoud van mijn tas steeds over te hevelen. Maar… de twee bovengeschetste problemen zijn voorgoed verleden tijd sinds ik kennis maakte met Tas in Tas! Een superhandig binnentasje waarin je alle belangrijke spullen kunt opbergen en je bovendien in een handomdraai uit je tas in een andere tas zet. Zo vind je altijd alles snel terug, en kun je bovendien bij elke outfit vlot een passende tas meenemen. Zonder dat je iets belangrijks vergeet. Ik vind het een uitvinding! En bovendien een heel betaalbare. De Tas in Tas is verkrijgbaar in verschillende hippe kleurtjes en formaten, voor elke tas dus een oplossing!

Wil jij zo’n uberhippe Tas in Tas winnen? Dat kan! Wij mogen namelijk namens Tas in Tas een exclusief large model met een hip paisley printje twv €24,95 euro weggeven. Wat je hiervoor moet doen is ons via dit formulier laten weten welke tasorganizer jij het leukst vindt. En wie weet ben jij straks eigenaar van deze superhandige tassenoplossing! Deze actie loopt tot 10 mei 2010.

Vorig artikelWij houden van oranje…
Volgend artikelPinco Pallino
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in