Een Blenker Poncho, die mòet je deze zomer hebben voor je kids

kipkep pochoWeten jullie nog dat wij in 2013 verbleven in die te gekke strandhuisjes van Landal Ooghduyne? Een Landal huisje, maar dan hip! Dat was genieten. Echt, je kinderen spelen wel, zo heb je zelf ook vakantie. En de huisjes zijn superleuk ingericht. Echt een aanrader met de zomer op komst. Maar goed, dat ter zijde. Ik wou namelijk dat ik toen de Blenker Poncho van KipKep had gehad voor de kindjes. Handig ding!

Badcape

De Blenker Poncho is eigenlijk handdoek en Badcape in één. Door het hydrofiele katoen neemt het vocht prima op, maar het verwarmt eveneens. De poncho is daardoor heerlijk om in te spelen, op het strand bijvoorbeeld. Na het douchen, maar ook als het een beetje afkoelt en het in alleen een zwembroek net even iets te koud is.

blenker poncho kipkep

Handig

De Blenker Poncho is er in lief roze of zacht blauw, en neemt weinig plek in als je op vakantie gaat. Bovendien is hij weer snel droog, ideaal dus voor na het zwemmen! Even in de zon leggen en als je kindje dan weer het zwembad of de zee uit komt en het koud heeft, is ie weer droog. Ook fijn dat er een mutsje aan zit, als de zon erg fel is beschermt dit het gezicht van je kind.

 

Kipkep

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelFamily fun met Capri-Sun!
  Volgend artikelTypisch Hollandse lentetrekjes
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in