Family fun met Capri-Sun!

kids drinkenDrie 3 keer per dag mogen de kinderen hier iets drinken met een “smaakje”. Dat is soms melk, soms siroop of (vers) vruchtensap. We wisselen wel eens iets af, dan mogen ze in de supermarkt zelf iets kiezen. Gisteren werd dat Capri-Sun. Naast dat ze dit heerlijk vinden, schreeuwde de actieverpakking dat we deze doos uit het schap moesten pakken.

Er op uit

Je krijgt namelijk nu, bij aankoop van een doos Capri-Sun, korting op een dagje uit naar Plopsaland of een weekendje weg met Roompot Vakanties. Daar hebben wij wel oren naar, want we hebben voor deze zomer nog geen  vakantie gepland staan. Voor het hele gezin is dit superleuk! Je kunt trouwens ook een weekendje weg winnen als je meedoet. Wie weet…

Hoe werkt het?

Deelname bleek eenvoudig, aan de zijkant staat een code. Die voer je in op de website van Capri-Sun. De korting ontvang je via de mail.

maik scant capri sun

Handig

Capri-Sun zit in handige zakjes om mee te nemen. Je stopt ze zo in je tas. Das dus ook handig als je een dagje weg gaat. Weg met Capri-Sun, en Capri-Sun mee in je tas.

Kids blij

Je ziet, de kinderen waren heel blij met de Capri-Sun. We pakten ze uit en dronken ze op in de zon. Nou zijn nieuwe dingen natuurlijk altijd interessant, maar de zakjes waren echt zo leeg. Ze vonden het heerlijk. En vanmorgen vroegen ze er alweer om.

kids kijken naar capri sun

Meedoen?

Wil jij ook een dagje naar Plopsaland met het hele gezin, of een weekendje naar de Roompot met korting? Of wie weet kans maken om een weekendje weg te winnen? Dan moet je snel naar de supermarkt om een actieverpakking Capri-Sun te halen!

capri-sun

 

Banner-gesponsord-product

Advertisement

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #17
Volgend artikelEen Blenker Poncho, die mòet je deze zomer hebben voor je kids
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in