Kleine Draakjes

sintknipjesIk vind ‘m leuk gekozen, de naam van de webshop Kleine Draakjes. Want dat zijn het natuurlijk, die kids van ons. Zo nu en dan zijn dat kleine draakjes! En das ook precies wat ze er verkopen, alles voor die kleine draakjes. En hun mama’s! Want ook die komen bij Kleine Draakjes aan hun trekken. Wat ik nog helemaal niet had gezien, maar waar tijdens het schrijven van dit stukje mijn blik op viel, waren de sinterklaas haarknipjes. Ik weet nu al dat mijn dochter daar helemaal heppiedepeppie mee gaat zijn, die MOET ik dus hebben! Ga ze straks gelijk bestellen, want dan heeft ze er de komende maand nog lekker lang plezier van. Al eerder werden hipenhot-dochter en ik verrast met een geweldig leuke mama & dochter armband. Lekker fel roze en rood, met prachtig bedels eraan. Mijn dochter zat ze telkens te bekijken en zei dan: mama ik heb een babushka, ik heb een bloemetje! Ze was er o zo blij mee. Maar goed, Kleine Draakjes moet je dus absoluut gezien hebben. Er is zoveel leuks te vinden!

moederdochterarmband

En weet je wat zo leuk is? Iedereen die deze maand een mama & dochter armband tegelijk bestelt bij Kleine Draakjes, krijgt dit ipv voor €34,95 voor slechts €29,95! Maar dat is nog niet alles. Je maakt ook kans op 1 van de 3 setjes sint haarknipjes! Hiervoor moet je even opzoeken hoe lang Kleine Draakjes al bestaat. Het antwoord geef je weer door via dit formulier. De actie loopt tot 21 november 2009, zodat je de knipjes nog ruim voor sinterklaas in huis hebt!

armenman

Vorig artikelDagmar Design
Volgend artikelKipKep Napper
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in