Leuke blikkendoosjes voor de kerst

KerstblikDreamkey heeft superleuke, unieke blikkendoosjes voor de kerst ingekocht. Van ieder blikje is er maar één exemplaar, dus als je denkt: die mòet ik hebben, wacht dan niet te lang! Leuk om deze blikken onder de kerstboom te leggen met bijvoorbeeld cadeautjes erin, of je kunt er kerstkaarten in bewaren. Zo blijven de kaarten netjes en kan je ze makkelijk terugvinden. Je kunt er ook andere dingen in bewaren zoals pennen of kleurpotloden, maar de blikken zijn ook zeker geschikt voor koekjes of kerstkransjes. Daarnaast zijn de blikken gewoon heel decoratief, echt bedoeld om de kerst op te leuken.  Op de website van Dreamkey staan nog veel meer leuke kerstblikken die zeker de moeite waard zijn om naar te kijken.

Kerstblik dino

Gedurende de hele maand december mogen wij een korting van 10% weggeven op het gehele assortiment van www.dreamkey.nl met de code Hiphot10. Op deze website vindt je onder andere deze leuke blikken.

Vorig artikelNijntje voor de iPad
Volgend artikelEen papieren kerst met Jurianne Matter
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in