Nijntje voor de iPad

Sommen maken, lijnen overtrekken, kralen tellen en tekenen. In alweer de derde Nijntje app kunnen peuters en kleuters actief meedoen met het verhaal ‘Nijntje op school’. De Nijntje apps zijn zo opgebouwd dat de allerkleinsten fijn kunnen luisteren en kijken, terwijl de grotere kinderen actief mee kunnen doen met het verhaal.

Naast het interactieve verhaal bevat de app ook een aantal spelletjes, zoals blokken bouwen en memory spelen. Een leuke extra feature van deze app is dat je het verhaal met je eigen stem kan opnemen en afspelen. Bovendien is de app ook verkrijgbaar in het Engels.

Van 14 t/m 16 december is de app met korting te koop. Je betaalt dan € 3,59 in plaats van € 4,49. Als je in de App store zoekt op Nijntje kom je het originele Dick Bruna verhaal vanzelf tegen.

Vorig artikelEchte post!
Volgend artikelLeuke blikkendoosjes voor de kerst
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in