Wendysign

Ik heb mijn kerstkaarten al binnen. En ik heb nu al zin om ze te schrijven. Nee, ik doe niet alleen de groetjes van …, ik probeer er ieder jaar weer een persoonlijk verhaaltje van te maken. Na te denken over wat diegene heeft meegemaakt dit jaar en daar bij aan te sluiten. Iets liefs, iets bijzonders, een gedichtje, je kunt op zo’n gemakkelijke manier iemand verrassen met een leuke tekst. De kaarten van Wendy de Boer nodigen uit om meer met je kaart te doen dan alleen je naam en prettige feestdagen wensen. Door de unieke achterkant, waar duidelijk zorg aan is besteed, krijg je zelf ook zin om meer moeite te doen dan anders. En de voorkant van de kaarten zijn helemaal leuk! Je blijft kijken, er gebeurt zoveel op deze kaartjes. Daarom zijn ze ook zo leuk om neer te zetten. De unieke kerstkaarten van Wendy de Boer met stippen en ruitjes, vrolijke kindjes en kleurige achterzijde zijn verkrijgbaar als set of los. Er zijn 5 verschillende te verkrijgen. De hoofdkleuren zijn rood, blauw, wit, roze en groen. Bijpassend en leuk voor op de kadootjes onder de kerstboom zijn de kado-stickers in de collectie, deze kosten maar 0,15 euro per stuk en zijn leuk om mee te bestellen!

Ben jij nog op zoek naar leuke kerstkaarten? Stop dan met zoeken en bestel ze gewoon bij Wendydeboer. Bij iedere bestelling ontvang je een gratis bedel-klipje, welke Wendy in unieke oplage heeft laten maken van 1 van haar illustraties. Bestel nu met codewoord: hipenhot in het opmerkingen-veld. Dan ontvang je ook nog 2 extra (verrassings)kaarten bij je bestelling.

Vorig artikelSfeervolle lichtjes
Volgend artikelAdventkalender
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in