Alle nieuwe geboortekaartjes

Tijdens mijn zwangerschap besteedde ik regelmatig aandacht aan leuke sites met geboortekaartjes. In mijn statistieken kan ik zien dat Hip & Hot regelmatig als database wordt gebruikt voor zwangeren die blijkbaar op zoek zijn naar een leuk kaartje. Dat vind ik natuurlijk erg leuk. Maar, toch wil ik jullie graag de website allenieuwegeboortekaartjes.nl tippen. Hier vind je een verzameling van ontwerpers en hun kaartjes. Lekker veel kijken, weinig lezen. Kies een stijl die je aanspreekt of neus eens tussen de banners aan de rechterkant. Zo wordt het je als (toekomstige) ouder nòg makkelijker gemaakt om precies dat ene unieke kaartje te vinden wat jij voor jouw kindje zoekt.

Ben je op dit moment zwanger en is het kaartje nog niet uitgekozen? Hoop je binnenkort in blijde verwachting te raken of ken je iemand die nog op zoek is naar een geboortekaartje? Dan is dit je kans! Wij mogen namelijk namens allenieuwegeboortekaartjes.nl maarliefst 20% korting verloten op een geboortekaartje naar keuze van een van de deelnemende ontwerpers. Geef via dit formulier het antwoord op deze vraag: hoeveel verschillende ontwerpers presenteren hun nieuwste kaartjes op allenieuwegeboortekaartjes.nl? Deze actie loopt tot 24 november 2010.

Vorig artikelBlikvangers
Volgend artikelAigle regenlaarzen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in