Blond goes oranje

timthumbTer gelegenheid van de troonswisseling op 30 april heeft Blond Amsterdam een speciale mok en bord ontworpen. Op de mok staan de toekomstige koning Willem-Alexander en koningin Maxima, maar uiteraard ook onze huidige koningin Beatrix. Voor de achtergrond is er gekozen voor de nostalgische appeltjes van oranje. En zoals bij alle producten van Blond Amsterdam krijg ik ook bij deze items het ‘hebben hebben hebben’ gevoel.

Ben je niet zo van oranje, maar wil je toch het 30 april gevoel meekrijgen? Kijk dan eens naar de producten uit de ‘I love Holland lijn’. Dit is een compleet servies waarop hollandse tafereeltjes zijn geschilderd.images

Blond Amsterdam producten zijn verkrijgbaar bij diverse (online) winkels, waaronder V&D, Bol en natuurlijk bestel je Blond bij Blond zelf.

Vorig artikelHema kleurt oranje
Volgend artikelTandengel
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in