Nomonro Dress Clip

De ideale uitvinding! Voor de vrouw dan. De vrouw die deze mooie dagen in wapperende rokjes op de fiets gaat. Zoals ik. Ik heb bovendien nog een extra handicap: mijn buik is dik. Dus al die wapperende rokjes wapperen bij mij nog verder de hoogte in. Met als resultaat dat je als een soort van Marilyn Monroe op de fiets zit. Je trekt wel wat bekijks, das waar, maar prettig is het niet. En toen ontdekte ik de Nomonro Dress Clip. Een hip uitziende soort grote haarspeld, die je aan je rok kunt vast klippen. Heel gemakkelijk. Met groot resultaat! Want ineens wappert je rok niet meer omhoog en kun je discreet een rondje maken op de fiets zonder dat elke voorbijganger weet welk kleur ondergoed je draagt. Ik heb er eentje uitgeprobeerd en het werkt echt. Superhandig ding waar ik heel blij mee ben. Leuk detail: de mijne, een Feather Glow Fuchsia, heeft een soort van “glow in the dark” garen, waardoor je ook ‘s nachts goed zichtbaar bent. Heel handig. Je wordt trouwens vanzelf hebberig als je in de webshop van Nomonro kijkt, want er zitten zulke leuke modelletjes tussen dat je er bij elke outfit wel eentje zou willen hebben. Als je precies wilt zien hoe het werkt, is hier een filmpje wat dit prachtig illustreert. Naar mijn idee moet iedere vrouw zo’n Dress Clip gewoon in huis hebben. En het is bovendien een supergoed moederdagcadeau-idee!

Wil jij ook zo’n Dress Clip hebben? Je koopt ‘m in de webshop van Nomonro of…. je wint ‘m op Hip & Hot! En voor dat laatste moet je natuurlijk wel iets doen… Laat ons via dit formulier weten welke jij de leukste vindt en wie weet komt deze briljante uitvinding dan straks wel door jouw brievenbus vallen! We mogen er zelfs 2 weggeven, dus extra veel kans. Deze actie duurt tot 26 april 2010.

Vorig artikelRoppongi
Volgend artikelShiny Memories
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in