Boogie Shoes

Schoenen of sloffen, wat zijn het nou? Heel simpel, gewoon allebei. En hoe handig is dat? Ik heb een mannetje wat graag van binnen naar buiten loopt en ja dat kan natuurlijk niet op sokken. Steeds schoenen aan en uit is ook niet handig, maar ja zeker nu het zo koud is buiten kan hij echt niet meer op sokken naar buiten. Toen ik hoorde over de Boogie Shoes was ik erg nieuwsgierig, zou dit wat voor ons zijn? Nou ik vind ze ideaal! Ze zien er niet alleen erg leuk uit, ze zitten volgens mijn zoontje ook lekker. En nu het zo koud is, is het ook fijn dat ze lekker warm zijn. Hier thuis wordt er nogal wat heen en weer gerend en gedanst en zelfs dat gaat super op de Boogie Shoes, dankzij de anti slip zool. Ze zijn verkrijgbaar in vijf verschillende soorten, voor zowel jongens als meisjes. Hier is er gekozen voor een print met wolken, maar voor jongens heb je er ook eentje met een stoere legerprint. Of voor meisjes met vrolijke streepjes of stippen. Ga je voor gemak, dan moet je zeker de Boogie Shoes aanschaffen, want zo heb je een schoen, slof en sok ineen en ik kan niet anders zeggen dan dat het ideaal is.

Vorig artikelPurestarters
Volgend artikelDe Oude Speelkamer
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Ik kocht iets heel soortgelijks bij de Action. Zwarte zool en de sok is rood met zwarte stippen, voor mijn dochter van net 2. Voor een paar euro. Zou de Action het idee van mr/mrs Boogie hebben?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in