Bottelicious

Sinds kort ben ik de trotse bezitter van Bottelicious-Kor delta diverseeen Kor waterfles. En daarmee ben ik zeker hip&hot, want deze flessen worden gebruikt door ‘celebs’ over de hele wereld. En ik kan je vertellen dat ik er zo blij als een kind mee bent. De fles is handig in het gebruik, mooi van kleur en er past veel in. Door de draaidop op de fles en de brede drinkopening is het heel prettig drinken. Het is een echte musthave voor onderweg.
Bottelicious-waterfles-MyEcoCan groen
Ben je op zoek naar een fles die je drankje lekker warm houdt? In deze categorie is de MyEcoCan pas nieuw op de markt. Geïsoleerd (drinken blijft koud/warm), van kunststof uit maiszetmeel gemaakt (biodegradable) en dus geen plastic uit aardolie. En absoluut lekvrij!

Je snapt het, ik ben een Bottelicious fan. En als jij nu bestelt op de site en je behoort tot de eerste vijf bestellers, krijg je de Mist’n Sip er gratis bij. Gebruik dan wel de code ‘hipenhot’ als je afrekent.

Vorig artikelHippe Traktaties
Volgend artikelBananensnijder
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in