Hippe Traktaties

hippetraktaties2Al een tijdje volg ik Hippe Traktaties op Twitter. Ellke keer als ik op de site kijk, vind ik het jammer dat de verjaardag van mijn jongste nog zo lang op zich laat wachten!
Bij Hippe Traktaties is alles zelf ontworpen en handgemaakt. Je hebt dus echt iets unieks! De site is handig ingedeeld in diverse categorieren, zodat je snel vindt wat je nodig hebt. Is er een verjaardag? Is er een baby geboren? Of organiseer je een kinderfeestje?
Hippe Traktaties neemt aardig wat werk voor je uit handen en je kan er snoepjes, rozijntjes of chips direct bij bestellen. De traktaties zijn los te krijgen, maar je kan ze ook bestellen met een prikker of knijpertje. Feestelijk inpakken is ook een optie. Wel zo handig!

Namens Hippe Traktaties bieden we een mooie korting aan. Geef bij je bestelling de code ‘hipenhot2013’ op, dan krijg je 10% korting op het totaal van je bestelling.
hippetraktaties3

 
Vorig artikelOpberghuisjes
Volgend artikelBottelicious
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here