Good for you, good for them, good for all!

blond My paper bag handbag good for allDe producten van het merk Good for all zijn 100% design, fairtrade en ecologisch. SiS original verkoopt dit mooie merk in haar webshop. Unieke tassen in verschillende kleuren en formaten, prachtige portemonnees en ook stoere hoezen/covers voor Iphone en  Ipad/Macbook. Alle producten worden hand­gemaakt in India. Good for all heeft een droom en dat is om in 20 jaar 2000 eerlijke banen te creëren, prachtig toch! Iedere baan betekent voedsel, een oplei­ding en gezondheidszorg voor een hele familie. Nieuw in het assortiment is de My paper bag leren business-bag: functioneel, strak en tijdloos! Alles kun je er veilig in opbergen en je draagt hem aan je hand, over je schouder of crossbody op de fiets. Succes gegarandeerd tijdens je werk, maar ook bij je collega’s! Ook nieuw zijn de stoere leren portemonnees ‘My Own Classic. Een klassieker die precies de ruimte biedt die je nodig hebt, uiteraard ook geproduceerd op een eerlijke en ecologische manier. Alle producten zijn verkrijgbaar in de kleuren ‘original’, ‘dark choco’, ‘ginger’, ‘off black’ en de nieuwe kleur ‘blond’, mooi voor deze zomer! SiS original verkoopt ook de lijn ‘blond’.

blond moc portemonnees good for all

Extra leuk is dat we namens SiS original een fairtrade Iphone hoesje Patch8 van Good for all t.w.v. 29,95 mogen weggeven. Geef het juiste antwoord op de vraag ‘Van welk leer wordt de ‘MyPaperBag’ gemaakt?’ via dit formulier door en maak kans! De actie loopt tot 23 september 2013.

blond My paper bag business bag good for all

Vorig artikelDe vosjestrend gaat mee op reis
Volgend artikelBrand New op vakantie!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in