Brass Sieraden, voor vrouwen met lef!

''Kerst Juweeltje''Wil jij je beste vriendin, moeder, dochter of oma verrassen met een uniek sieraad? Voor de kerstdagen zijn er leuke aanbiedingen op de website van Brass Sieraden. Deze hippe sieradenwebshop heeft unieke, kleurrijke maar vooral ook originele sieraden. Alle sieraden op deze site zijn handmade en met passie vormgegeven! Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, natuursteen, metalen, pareltjes en glaskralen.  Als je echt iets speciaals wilt hebben, kun je een sieraad zelfs naar eigen wens samenstellen. Met een sieraad van Brass Sieraden haal je een prachtig product in huis gemaakt van hoogwaardige materialen. Daarom met recht een pronkstuk voor vrouwen met lef!

Heb je iets leuks gezien bij Brass Sieraden? De hele maand december kun je 15% korting krijgen op je bestelling met de code: hipenhot. Bovendien krijg je in de feestmaand bij elke bestelling vanaf 15 euro een gratis armband!                                                                                                                   Deel van de collectie van Brass Sieraden

Vorig artikelMasking tape kerstboom
Volgend artikelUbercute pyjamaatjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in