Ubercute pyjamaatjes

Naast geweldig behang, leuke schriften, toffe DIY projecten, stickers, rompers en dekbedovertrekken heeft Studio Ditte tegenwoordig ook superlieve pyjamaatjes! Voor de meisjes in roze en blauw met een vogelhuisje, voor de jongens stoere versies met een robot. Ze zitten heerlijk, en zijn echt bedoeld voor de allerkleinsten. Die willen natuurlijk heerlijk warm in bed liggen deze winter. En hip! Tegen de tijd dat Lenthe in haar eigen kamertje gaat slapen, ga ik er eentje met vogelhuis bestellen. Die past namelijk perfect bij het vogel-thema dat we in haar kamertje hebben!

Namens Studio Ditte mag ik een blauwe pyjama met robot in maat 86-92 weggeven. Let op, de pyjama’s vallen klein, dus deze maat past eerder bij maat 74-80. Wat moet je doen om deze uberhippe pyjama te winnen? Laat ons via dit formulier weten wat jij het leukste artikel van Studio Ditte vindt en waarom. Deze actie loopt tot 10 januari 2013.

Vorig artikelBrass Sieraden, voor vrouwen met lef!
Volgend artikelHippe kaarten bij Hip & Stip
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in