Masking tape kerstboom

Voor het kerstnummer van Hip & Hot magazine hebben we een ontzettend gaaf artikel over masking-tape gemaakt. Met allemaal leuk kerst-tape. Met een beetje geluk is het magazine niet alleen meer te lezen door trotse iPad bezitters, maar ook mensen met een iPhone kunnen het vanaf het komende nummer wellicht lezen (nog even onder voorbehoud van de techniek…). Zo kunnen jullie allemaal meegenieten van de leuke kerst-tape die diverse webwinkels hebben opgestuurd om dit artikel mogelijk te maken! Van de restjes die over zijn heb ik vanmiddag met de kindjes een leuke kerstknutsel bedacht. Wist je dat je masking tape namelijk prima kunt gebruiken om kerstthema’s op de muur te plakken? Zo heb je een originele en hippe kerstversiering! Een leuk DIY-project. Laat de kinderen uit gekleurd papier kerstballen knippen en versieren. Strooi er eventueel wat glitter op of geef ze een goud of zilver pen om de ballen te versieren. Tape een kerstboom op de muur en hang met een andere leuke soort masking tape de ballen op hun plek. Met geweldig resultaat! Ideale activiteit voor dit koude winterweekend.

Je kunt masking tape bij diverse leuke webshops kopen, zoals Studio Stationery, Winkel van Papier, Juffrouw Zonder Zorgen of Postpapierenzo.

Vorig artikelBusha leggings, lekker warm!
Volgend artikelBrass Sieraden, voor vrouwen met lef!
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in