De Buffetten Boer voor ieder feestje

buffettenboerIk werd dus 40 afgelopen augustus. Dat vond ik echt een dingetje. Na een hoop getwijfel over wel of niet vieren besloot ik voor wel. De argumenten voor niet waren eigenlijk groter: niet in ons eigen huis, ik vond het niet zo leuk om 40 te worden, ik had geen tijd, het was teveel gedoe, enz. Toch was er een belangrijk argument voor wat het zwaarst woog: wat ben ik blij en dankbaar dat ik 40 heb mogen worden! Er zijn immers genoeg mensen die het niet halen. Dus veertig worden moest uiteindelijk gewoon gevierd worden, besloot ik. Maar zonder al teveel geregel en gedoe. Dus ik regelde de Buffetten Boer.

Geregel

Ik stuurde een mail rond naar familie en vrienden en besloot het mezelf niet te moeilijk te maken. Ik gokte op mooie weer, en zoniet, dat zagen we dan wel weer. Maik had net een Masterclass gevolgd om te leren hoe je pulled pork moest maken, dus dat ging hij sowieso maken. We sloegen flink wat wijn en sap en we regelden de Buffetten Boer. Gewoon lekker makkelijk een kant en klaar buffet wat op de dag van het feestje gebracht zou worden. Zo werd het organiseren van een verjaardagslunch minder ingewikkeld dan ik dacht.

De Buffetten Boer voor ieder feestje

Op de dag zelf was het schitterend weer. Rond 10 uur stond de Buffettenboer voor de deur, het eten was al opgewarmd. De chauffeur haalde alles uit de auto en hielp zelfs mee met neerzetten. We stalden alles uit op de lange tafel buiten, hingen slingers op, zetten stamtafels neer en het feest kon beginnen. Al mijn goede vrienden en vriendinnen waren er, we draaiden muziek uit “mijn tijd”, we dronken prosecco, kletsten over vroeger (een vriendinnetje had zelfs foto’s uit mijn kindertijd meegenomen, zo grappig) genoten van de zon én het geweldige buffet.

feestje-juut-40

Lekker eten & drinken

Het buffet bestond uit verschillende soorten vlees en vis, ei, bacon, allerlei broodjes, soep en nog meer lekkers. Op de website van de Buffetten Boer kun je zelf kiezen welk buffet je wilt. Ik koos het lunchbuffet met vlees en vis. Het was goed van kwaliteit, warm en ideaal dat ik dit niet zelf allemaal had hoeven klaarmaken. De prijs van zo’n buffet is trouwes best schappelijk, en je kunt het zelf eventueel nog aanvullen met wat extra’s. Zoals wij deden met de pulled pork. Je kunt trouwens best iets minder bestellen dan het aantal mensen je verwacht, want er was eten in overvloed. We hadden nog een heleboel over.

Het allermakkelijkste

En dan komt het allermakkelijkste. Je hoeft namelijk niet af te wassen! De Buffetten Boer regelt bestek en borden en komt de vuile vaat de volgende dag weer bij de voordeur ophalen. Je hoeft er niet eens voor thuis te blijven, je mag het gewoon buiten zetten. Zo fijn is dat! Ik kan de Buffettenboer aan iedereen aanraden. Ideaal concept!

chauffeur-helpt-mee-uitpakkenfeestje-buffettenboer

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #92
Volgend artikelBarcelona kidsproof tips
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in