De Tram Experience in Brussel

Tram Experience Visitbrussels _ E.Danhier

Wil je eens iets bijzonders doen, maar niet te ver weg? Dan is dit leuke initiatief in Brussel misschien wel iets voor jou: de Tram Experience! Naast de Hoftram in Den Haag kun je tegenwoordig ook in België ervaren hoe speciaal het is om al rijdende te genieten van een 7 gangen diner.

Culinair genieten

Vanaf 30 augustus staat het rijke aanbod van de Brusselse keuken en de producten van eigen bodem centraal in dit vijfde seizoen van Tram Experience. Tijdens een rit van meer dan twee uur door Brussel biedt deze bijzondere tram een geheel van authentieke Belgische smaken en nieuwe interpretaties.

tram-culinair-brussel

Prijzen

Tijdens de week en op zondag wordt een “Tram”-menu geserveerd dat bestaat uit zes gangen (drie hapjes, een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert). Op vrijdag en zaterdag wordt het 7-gangenmenu “Experience” (1 bijkomend voorgerecht) aangeboden tijdens een langere tramrit doorheen Brussel. De prijzen variëren naargelang de menu’s van 85 tot 115 euro per persoon. De prijzen omvatten Cava, wijn en water.

Tram Experience Visitbrussels _ E.Danhier

Brussel by night

Tijdens de 2 uur durende rit, waarin culinaire hoogstandjes van diverse topkoks uit België de revue passeren, kun je tevens genieten van het uitzicht van de mooiste plekjes van Brussel. Je waant je in een gastronomisch designrestaurant, terwijl je steeds weer een andere uitzicht voorbij ziet komen. Dit is een unieke beleving!

Meer informatie kun je vinden op de website van Visit Brussel.

tram experience brussel

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #83
Volgend artikelBarbecue heroes to the rescue!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Binnenkort een weekendje naar Brussel, dus bedankt voor de leuke tips! Gaan er zeker wat aan hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in