Bumpack loopwagen

Wij hebben zo’n wheelybug, hartstikke leuk ding trouwens, maar botsen tegen meubelen is daar iets minder fijn mee. Vandaar dat mij recent op een beurs de Bumpack loopwagen opviel. Zelfde concept, maar met rubberen bumper dus lief voor je meubels en muren. Wel zo handig met die beweeglijke peuters, die knallen gerust overal tegenaan. Met deze Bumpack loopwagen geeft dat niks. Hoef je niet zo op te letten en al helemaal niet te mopperen. En bovendien: ze zien er nog hartstikke leuk uit ook! Je koopt ze via Kidsshopkleinduimpje.

Kidsshopkleinduimpje heeft voor alle papa’s en mama’s met een peutertje dat graag rondtourt in huis een kortingscode ingesteld. Wanneer je bij je bestelling meldt dat je via Hip & Hot komt, krijg je 5 euro korting op deze leuke Bumpack loopwagen!

Namens

Vorig artikelHuize Hip
Volgend artikelDroge schoenen
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in