Droge schoenen

Ik moest wel even lachen toen ik deze schoenendroger voor het eerst zag. De functionaliteit was me niet direct duidelijk. Natte schoenen, die zet je toch gewoon op de verwarming? Toch ben ik daar wel van terug gekomen. Want zo’n schoenendroger is echt handig! Wij hebben ‘m in onze berging opgehangen. Dat is immers waar de kindjes binnen komen als ze hebben buitengespeeld. Wij hebben zo’n mooie binnentuin en nu het weer kouder en natter wordt, komt het best wel eens voor dat Sterre door het spelen in het natte gras met natte schoentjes binnenkomt. Voorheen zette ik de schoenen dan dus te drogen op de verwarming, maar sinds ik een schoenendroger heb hoeft dat niet meer. Even de slangen in de schoenen, aanzetten en drogen maar. Dat scheelt tijd. Want ze zijn zo droog! En mijn dochter vindt het bovendien heerlijk om haar schoentjes weer aan te trekken nadat ze door de schoenendroger zijn gedroogd, ze zijn dan namelijk heerlijk warm aan haar voetjes! En dus gebruik ik het apparaat soms ook als schoenen-opwarmer. Heerlijk voor de koude dagen in de winter. De schoenendroger is dus multifunctioneel en ziet er nog mooi uit ook trouwens.

Namens drogeschoenen.nl  krijgen alle Hip & Hot lezers die deze handige schoenendroger bestellen gratis verzendkosten! Vul hiervoor bij je bestelling de code hip&hot in. Deze korting is geldig tot 1 januari 2011.

Vorig artikelBumpack loopwagen
Volgend artikelBonnenfabriek
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

6 REACTIES

 1. Zeker leuk, maar ik vind ze zo prijzig! Dan zet ik ze denk ik toch liever op de kop op de kachel 😉
  Wat heb je veel leuke dingen op je site staan joh! Ik heb je in mijn reader gezet, gezellie ☺

 2. Sinds kort heb ik zelf zo’n schoendroger. Het is inderdaad even een uitgave maar je hebt er dan ook jaren plezier van. Omdat de schoenen zo snel droog zijn hoef ik niet voor 3 kids extra schoenen aan te schaffen en dat scheelt dan weer 🙂 Met de sneeuw die voorspelt is ben ik er blij mee.

 3. Ik heb mijn schoenendroger nu ruim 1 maand in huis. Onze schoenen en laarzen drogen veel sneller met deze droger dan op een verwarming. En ze de laarzen blijven ook mooi in model. Ik ben nu niet meer bang om in een plasje water te staan, wanneer ik met onze honden ga wandelen. De kwaliteit van deze droger rechtvaardigt zeker zijn aanschafprijs.

 4. het lijkt mij nou weer helemaal niets.. maar misschien zijn deze dingen ook niet geschikt voor mijn huishoudentje waar ik maar een schamele twee dagen werk?! 😉
  overigens hebben we hier regenlaarzen, snowboots en reserveschoenen, natte schoenen heb ik echt nooit…

 5. Beste Janita, Judith, Manfred en Miranda,
  Bedankt voor jullie reacties.
  @Jantina, Bedankt voor je compliment! Ik ben druk bezig om het assortiment verder uit te breiden als je het leuk vind, kun je je e-mailadres achterlaten op de site, dan kan ik je een nieuwsbrief sturen zodra het zover is. Wat betreft de schoendrogers je kunt natuurlijk de schoenen op de kachel of op de verwarming zetten, maar dit komt de kwaliteit van het leer zeker niet ten goede, maar dat had je vast al gelezen op de site. Verder heeft het apparaat nog meer gebruiksvoordelen, zoals Judith van Hip & Hot reeds ontdekte, maar ook snel door de sneeuw nat geworden handschoenen drogen is een uitkomst, in een mum van tijd zijn ze droog en kunnen de kids weer lekker buiten spelen.
  Wat betreft de aankoopprijs, er zijn goedkopere elektrische schoendrogers te verkrijgen, ik bied deze bewust niet aan omdat ze een hele nacht doen over het drogen van de schoenen en dat vind ik niet handig! De schoendrogers van drogeschoenen.nl komen uit Noorwegen van een bedrijf dat al meer dan 60 jaar schoendrogers maakt en voor kwaliteit staat! De kortingsactie geldt ook bij afhaal van de schoendroger, maar liefst een korting van 8,71.
  @Judith en Manfred, erg fijn dat jullie zo enthousiast zijn over het gebruik van de schoendroger. Manfred bedankt voor je vele mailtjes over je goede ervaringen met de schoendroger!
  @Miranda, onbekend maakt onbemind. In Scandinavië heeft een ieder ook regenlaarzen, snowboots en reserveschoenen, maar toch hebben ze ook een schoendroger in huis!

 6. Wat een leuke site! Deze schoenendroger is een ideale uitvinding maar inderdaad even een kostenpost. Voor mensen met kinderen of echte wandelaars of tuiniers een aanrader!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in