Huize Hip

Bij Huize Hip draait het vooral om originaliteit, creativiteit en eigenhandigheid. En dan bedoel ik niet per se dat je zelf met de naaimachine in de weer hoeft, want zoals iedereen weet is dat niks voor mij. Ik ben van de makkelijk, dus wel meedenken over hoe het moet worden, maar niet zelf in elkaar naaien. Dat laat ik graag over aan de mensen die het beter kunnen dan ik. Helemaal te gek vind ik dan ook dat je bij Huize Hip je eigen shirt, jurk,  overhemd, vest enz. kunt ontwerpen. Je kunt kiezen uit allerlei hippe stofjes, lintjes en knopen. Bedenk voor elk gedeelte van het kledingstuk hoe het er uit moet komen te zien, geef het door aan Huize Hip en zij maken het voor je. En dat het erg mooi wordt, kun je al zien aan de postzakjassen die op de site staan, superorigineel. Ook grappig zijn de kinderfeestjes, waarbij je met alle kinderen applicaties kunt laten vormen tot een leuke afbeelding op een shirt en alle kids dus met zo’n hip shirt het feestje verlaten. Succes verzekerd!

Wil jij zo’n leuk kinderfeestje voor 8 personen ter waarde van 50 euro van Huize Hip winnen? Dat kan! Je moet er natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten wie/wat het logo/huisstijl van Huize Hip uitbeelt. En wie weet geeft jouw kind straks een kinderfeestje waar nog lang over nagepraat wordt! Deze actie duurt tot 21 december 2010.

Vorig artikelPiekpiek
Volgend artikelBumpack loopwagen
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in