Buurman & Buurman Winterpret

Joepie! De jongste drie sprongen vanmorgen een gat in de lucht, want ze mochten mee naar de bioscoop. We hadden kaartjes gekregen voor Buurman & Buurman Winterpret. En winter dat is het! Man, wat is het koud momenteel. Ik had bovendien wat tijd nodig om te werken, dus ik ben niet mee geweest. Wel heb ik de kinderen na afloop gevraagd wat ze van de bioscoopfilm vonden en of het de moeite waard was. Hieronder zal ik vertellen wat ze gezegd hebben…

Het verhaal van Buurman & Buurman Winterpret

Deze winter wordt natuurlijk weer hilarisch wanneer de buurmannen zich klaarmaken voor de feestdagen. Uiteraard loopt, zoals we dat gewend zijn van ze, niet alles op rolletjes. De voorbereidingen van de buurmannen zorgen voor veel vermakelijke en ongemakkelijke situaties. Ze maken zich klaar voor de winter, wat heel leuk kan zijn… maar bij Mat en Pat zorgt alles juist voor problemen. Op hun eigen klunzige manier gaan ze aan de slag om de feestdagen tot een succes te maken. Dat betekent: genieten van het gestuntel van de buurmannen! Of het nu gaat om het versieren van de kerstboom of kerstkoekjes bakken, alles is een uitdaging! Al vinden zij zichzelf heel erg handig. Gelukkig is er ook tijd voor cadeautjes en daar zijn de buurmannen gek op!

De trailer van Buurman en Buurman Winterpret

Er is ook een leuke trailer, om alvast een beetje te genieten van het gekluns en geklus van de buurmannen. Lachen, gieren, brullen dus!

De reacties van de kinderen

Fee, 3 jaar: Ze gingen een sneeuwpop maken. De sneeuwpop was kapot, haha! Toen gingen ze een nieuwe maken. Maar dat ging mis, de bal ging er steeds afvallen. Toen hadden ze een andere sneeuwpop bedacht. Het grappigste was wat ik daarnet had gezegd, van die sneeuwpop. Het was heel leuk.

Lenthe, 6 jaar: Met Oud & Nieuw gingen ze een soort van raketjes aansteken, maar dat werkte steeds niet. Ze hadden er nog eentje over, die wilden ze bewaren. Maar een kaars stak die per ongeluk aan. Ze gingen overgooien met de vuurpijl, maar toen hij op de grond kwam ontplofte hij. Daarbij ging een stuk van het dak stuk, maar gelukkig zagen ze toen wel vuurwerk door het dak van andere mensen. Dat vond ik heel grappig. Dit was het laatste filmpje.

Yuren, 8 jaar: Het waren gewoon Buurman & Buurman filmpjes en dan heel veel achter elkaar. Ze gingen over sneeuw, de kerst, oud & nieuw. Er was er eentje die was heel grappig. Er was een hele laag sneeuw. Ze gingen een sneeuwballengevecht doen. Ze wilden naar buiten, maar ze konden niet naar buiten. Ze gingen naar de schuur graven. Gingen ze een ding maken waardoor al het sneeuw weg ging. Ik vond de filmpjes heel grappig.

Review Buurman & Buurman

Maik en de kinderen vonden deze film leuk om naar toe te gaan in het weekend. De film is geschikt voor alle leeftijden, maar het leukst voor kinderen in de leeftijd van 3-10 jaar. Maar ook voor volwassenklussers is deze “Ajeto” film grappig om naar te kijken. Hij duurt maar een uurtje, waardoor het voor jonge kinderen ook overzichtelijk is. Dat houden zij prima vol. Wij vinden Buurman & Buurman Winterpret een leuke film voor de kerstvakantie!

Meer to do tips voor kinderen? Kijk hier.

Datum beoordeling
Beoordeeld bericht
Film Buurman & Buurman Winterpret
Aantal sterren
41star1star1star1stargray
Vorig artikelWinterjurkjes van duMilde
Volgend artikelCadeautips voor mannen in december 2018
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

  1. Ik vond hem (als volwassene) helaas erg tegenvallen. Waar ik Buurman & buurman filmpjes normaal geniaal vind en regelmatig zelf ook moet lachen, gebeurde dat bij deze ‘film’ maar een keer. En die ‘pluimen.nl’ reclame in de kerstboom was vrij kansloos.

  2. Ja echt, die sluikreclame (nouja sluikreclame impliceert nog dat het subtiel is…) voor pluimen.nl was volstrekt belachelijk. Ik ben best een fan van de twee buurmannen maar een ding is zeker: voor mij nooit meer een pluim!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in