Cadeautips voor mannen in december 2018

Tja, we zitten middenin de feestmaand en zijn volop op zoek naar leuke cadeaus voor de mannen. Dat is nog niet altijd zo eenvoudig. Toch heb ik wat tips voor je die je wellicht inspiratie geven om nog iets aan te schaffen wat je onder de kerstboom kunt leggen.

Cadeautips voor mannen in december 2018

Zoals gezegd is het nog niet eenvoudig voor de mannen om leuke december cadeaus te verzinnen. Toch is het gelukt om een mooie lijst op te stellen voor jullie, waar je ideeën vandaan kunt halen als je er zelf niet uit komt.

Wijn

Ik weet niet hoe het met jullie mannen is, maar bij de mijne is wijn altijd goed. Ik heb bedacht om dit keer voor een fles champagne te gaan, kunnen we die meteen opdrinken met oudjaar. En misschien nog een kistje wijn erbij. Wij drinken niet heel veel, maar in het weekend willen we nog wel eens een flesje opentrekken. Ik heb dus graag wat lekkers op voorraad. Je kunt wijn natuurlijk gewoon bij de supermarkt kopen, maar voor kerst vind ik het leuk (en handig!) om het online te bestellen, bijvoorbeeld bij Abels Wijnen. Die hebben namelijk nu kerstaanbiedingen, zodat je mooie flessen kunt scoren voor een fijne prijs.

Kneipp mannenlijn

Als tweede tip ik de mannelijn van Kneipp. Ik kan Maik in elk geval altijd blij maken met een lekker geurtje, een fijne douchegel of een lekkere crème. Recent ontvingen wij voor hem de nieuwste producten van de mannenlijn van Kneipp. Ik begrijp nu waarom die zo’n groot succes is: betaalbare producten, natuurlijke en heerlijk geurend! Maik is groot fan en heeft al gezegd dat hij de douchegel zelf gaat kopen als hij op is. Dat hoeft natuurlijk niet: ik zorg wel dat ie onder de kerstboom ligt 🙂

Kleding voor de man

Hier thuis is kleding altijd goed. Een mooi overhemd, fijne trui, sokken, een boxershort. Dit is meteen te gebruiken en het geeft ons vrouwen mooi de gelegenheid om te zorgen dat ze aantrekken wat wìj leuk vinden. Ik ben zelf fan van de overhemden van A fish named Fred, al moet ik zeggen dat ik de huidige collectie wat minder vind. Gelukkig hebben ze nog volop oude collectie, die je dan meteen voor leuke prijsjes kunt scoren! Ook Brava Fabrics vind ik mooi, maar dat komt uit het buitenland, dus weet niet of dat nog op tijd komt.

Weekendje weg

Ik deed al eens eerder een klein onderzoekje naar wat mannen nou heel graag willen hebben, en zij geven vaak toch aan dat ze het leuk vinden om verrast te worden met een weekendje weg. Nou zijn dat natuurlijk niet de goedkoopste cadeaus, maar je kunt tegenwoordig best voor leuke prijsjes iets leuks boeken. Een heleboel tips schreef ik daar al eens over op in deze blog. En anders is Sprs.me altijd nog een leuke optie!

Sokken

Sokken verslijt mijn wederhelft hier behoorlijk. Dus nieuwe sokken zijn altijd goed. Via Hemdvoorhem.nl kun je van allerlei hippe merken mooie sokken bestellen in allerlei maten en kleuren. Momenteel nog met mooie kortingen ook, en heerlijk warm voor de winter!

Heb jij ook iets leuks verzonnen? Laat het ons weten!

Vorig artikelBuurman & Buurman Winterpret
Volgend artikelDe mooiste vloeren voor een landelijke interieur
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in