Winterjurkjes van duMilde

Ik vertelde in het najaar al over een superleuk nieuw Scandinavisch merk dat ik had ontdekt: DuMilde. De winterjurkjes van DuMilde zijn romantisch en met een knipoog naar vintage. De stoffen zijn prachtig en allemaal OEKO-TEX® gecertificeerd, ze hebben exclusieve prints en het allerleukste vind ik de handgehaakte details. Ik heb het geluk dat ik ieder seizoen een heleboel jurkjes opgestuurd krijg van Ellerieagenturen (op haar website kun je ook de verkooppunten vinden) om te passen en te fotograferen, om aan jullie te laten zien hoe leuk ze zijn! Zo kun je meteen zien hoe het doen op een niet-model 🙂

Winterjurkjes van duMilde

Ik ben ieder jaar seizoen weer heel enthousiast over de nieuwe collecties. Ik draag op de foto’s maat S en soms zelfs XS. Groot voordeel trouwens van dit merk: het is verkrijgbaar in de maten XS-XXXL. Dus ook met een wat steviger postuur kun je gewoon deze hippe winterjurkjes van DuMilde dragen! DuMilde brengt 4 kleurrijke collecties per jaar (Spring, Summer, Autumn en Winter). Ik ben natuurlijk vooral fan van de jurken, maar ze hebben ook rokken, vesten, shirts, jumpsuits en jassen én niet te vergeten panty’s in perfect bijpassende kleuren. Van die laatste heb ik inmiddels een hele collectie en daar ben ik erg blij mee. Ze zitten ook lekker.

De collectie

De foto’s zijn al in de herfst gemaakt. Zoals je ziet op een zonnige dag. Ik zal de collecties hieronder voorbij laten komen. Wie weet zit er voor jou ook iets bij?

Caroline’s Penguins is een mooie roze kleur jurk met een originele print die neigt naar een tijgerprint, maar die pinguïns blijken te zijn als je dichterbij komt. De jurk zit lekker zacht, heeft een fijne pasvorm en is helemaal hip. Er zijn mooie bijpassende panty’s verkrijgbaar. Ik combineerde de jurk met warme rijglaarsjes, lekker warm in de winter. Een zwart vest zou er bij echte kou ook mooi op staan.

Ninna’s Festive heeft een prachtige petrol blauwe kleur een grote, schilderachtige bloemen. Gecombineerd met een bordeaux rode panty is dit een heel fijn winterjurkje van DuMilde. Deze jurk heeft dezelfde pasvorm als de jurk hierboven.

Fly Barbara van DuMilde vond ik zo leuk, dat ik die meteen heb gehouden. Het donkerblauw sprak mij erg aan, zeker in combinatie met de leuke vogeldetails overal op de jurk. De applicatie aan de onderkant en de vogelknoopjes op de mouwen. Ik draag deze jurk heel vaak. De stof is lekker dik, voor de winter ideaal. Nu het echt koud is, draag ik er vaak een donkerblauw vest bij.

Super Klara is een mooi zwart jurkje met witte bloem applicaties in het midden. Ik heb erg getwijfeld of ik deze zou houden, maar uiteindelijk niet gedaan, omdat ik al best veel zwarte jurkjes heb. Toch was deze wel heel bijzonder met de witte bloemen, zo’n detail maakt het net anders dan anders.

Caroline’s Watercolors is een heerlijk vrolijk jurkje in een mooie turkooize kleur met bloemen. Ik word altijd heel vrolijk van zulke felle kleuren. De jurk heeft trouwens ook zakken.

Poula Folklore heb ik ook gehouden, ik vond die ‘m zo mooi staan. Iedereen zegt ook steeds: wat een leuke jurk heb jij aan! Het is een heel originele print en hij zit lekker. Door het opstaande kraagje is het lekker warm, al heb ik er nu in de winter vaak ook nog een lang wollen vest bij aan.

 

Rokjes van DuMilde

Zoals gezegd heeft DuMilde ook rokjes, shirtjes en vestjes. Ik heb ze niet allemaal gepast, maar de leukste zal ik hieronder ook nog even laten zien.

De outfit hierboven heb ik ook in de kast hangen. Het rokje zit heel fijn en is bijna alle seizoenen te dragen. Alleen hoogzomer zal het te warm zijn. Het combineert het beste met een zwart shirt, eventueel met een mooie broche, sjaal of opvallende ketting. Het vestje matcht er natuurlijk perfect bij.

Ook deze outfit vind ik heel mooi. Ik heb ‘m niet gehouden, omdat ik al best wat petrol blauw in de kast heb hangen, maar als ik deze foto’s zie heb ik stiekem wel weer een beetje spijt. Het is namelijk wel echt een heel leuk rokje en shirtje!

Ik ben wel benieuwd, welke outfit zou jij houden?

Vorig artikelOntbijtcake met banaan, vanille en speculaaskruiden
Volgend artikelBuurman & Buurman Winterpret
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in