By Winki

bloemenbordMet een peuterpuber in huis kom je soms voor lastige situaties te staan. Die kindjes krijgen opeens hun eigen wil! Maar ook oudere kindjes kunnen het je behoorlijk lastig maken. Ze weigeren hun eten, ze willen niet opruimen, ze maken ruzie met broertjes of zusjes. Soms ben je als ouder een hele dag aan het mopperen. En eigenlijk vind je dat helemaal niet leuk. Dus dan schakel je over op een beloningssysteem. Ik ben al wel eens aan het rotzooien geweest met stickertjes op een A4-tje. Echt handig is dat niet. Vooral niet voor een twee jarige, die alle stickertjes dwars op het blaadje plakt. Daar heeft By Winki heel slim op ingespeeld. Zij hebben allerlei leuke beloningsborden ontworpen. Het zijn vrolijke magneetborden die de kindjes zeker aanspreken. Voor de jongens stoere piraten, voor de meisjes lieve bloemen en vlinders. Er zitten losse munten, sterren of bloemen bij die je kindje kan op plakken als het iets knaps gedaan heeft. Zoals het speelgoed opruimen of het bordje netjes leeg eten. En dat werkt, ze vinden het geweldig. Als het beloningsbord vol is, mag er een beloning uitgekozen worden. Dit hoeft niet altijd een cadeautje te zijn, een uurtje exclusieve speeltijd met papa of mama vinden kinderen vaak al heel fijn. De truc is dus: niet straffen maar belonen! Ik heb van Bywinki een paar borden gekregen om uit te proberen. Aangezien mijn dochter in de fase van zindelijk worden is, heb ik dat bord op een mooi plekje in de gang opgehangen. Ze vindt het hartstikke stoer om zonnetjes te plakken als ze op tijd gezegd heeft dat ze moet plassen.

Ook zo’n bord? Je bestelt ze in de webwinkel van Bywinki. Maar je kunt er ook eentje ter waarde van € 29,50 winnen! Beantwoord hiervoor de volgende vraag: welke 6 producten verkoopt Bywinki? Stuur je antwoord via: dit formulier en vermeld in het onderwerp dat het om de actie van Bywinki gaat. Deze actie loopt tot 24 mei 2009.

beloningsspelpiratenbord

Vorig artikelIt’s All About The Print
Volgend artikelQuubi
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in