Lene Frantzen

table-sliceLene Frantzen is een Deense ontwerpster. Zij ontwierp de Slice. Dat is een handgemaakt rond kussen in leuke kleuren. Je kunt ‘m op stoelen of krukjes leggen, ziet er hartstikke leuk uit. De Slice wordt gemaakt van 100% scheerwol. Deze wol wordt opgerold, aangedrukt en platgeslagen. Door deze techniek ziet de Slice er uit als een doorhakte boom met jaarringen. Heel apart. En uniek! Naast de serie kussens, is er ook een serie hot pads gemaakt. Deze zijn natuurlijk een stuk kleiner en worden bovendien gemaakt van vilt. Ze zijn groot genoeg om een pan op te zetten. Leuk voor op tafel dus! De Slice is er in veel verschillende kleuren. Je koopt ‘m via Zigzign. Helaas zijn de kussens niet goedkoop, je betaalt er bijna 198 euro voor. De Hot Pads zijn iets goedkoper, namelijk 33 euro. Ze verkopen trouwens ook mooie sjalen en sieraden.

Hip & Hot mag een Table Slice Hot Pad ter waarde van 33 euro verloten onder de lezers van Hip & Hot. Stuur hiervoor een berichtje via dit formulier en vertel waarom jij deze Hot Pad zou moeten winnen! Deze actie loopt tot 28 mei 2009.

sofa-slice

Vorig artikelSandra Maakt!
Volgend artikelLingerie voor twee
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here