Creative Services

geboortekaart_olifant_longAls je op zoek bent naar leuke geboortekaartjes, trouwkaarten of wenskaarten heb ik een leuke tip vandaag. Ik werd recent namelijk benaderd door Lien van Creative Services over haar ontwerpen. Natuurlijk ben ik meteen gaan kijken en ik werd verrast. Haar ontwerpen zijn simpel, maar o zo leuk. Echt anders dan anders. Ik ben zelf erg weg van de olifant, die vind ik geweldig! Wat boffen dat ik een setje van haar kreeg om uit te proberen. Het eerste kaartje is al op de post. Maar ik ben niet de enige bofkont. Een aantal lezers van Hip & Hot kunnen dat ook zijn! Creative Services heeft mij namelijk 3 extra setjes wenskaarten gestuurd om te verloten. Hiervoor hoef je alleen maar een mail te sturen via dit formulier met daar in het antwoord op de volgende vraag: wat verkoopt Creative Services bij de “specials” op de website?

geboortekaart_vogel_long

Daarnaast is er ook een leuke actie voor de lezers van Hip & Hot die hun geboorte- of trouwkaartje bij Creative Services willen bestellen. Als je vermeldt dat je via Hip & Hot komt, krijg je tot september 2010 gratis zware enveloppen en op maat gemaakte sluitlabels. Is dat niet super?

wenskaart_verjaardagwenskaart_babygroen

Vorig artikelOmstebeurt
Volgend artikelIt’s All About The Print
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in