Creative Services geboortekaarten of trouwkaarten

geboortekaart_olifant_longAls je op zoek bent naar leuke geboortekaartjes, trouwkaarten of wenskaarten heb ik een leuke tip vandaag. Ik werd recent namelijk benaderd door Lien van Creative Services over haar ontwerpen. Natuurlijk ben ik meteen gaan kijken en ik werd verrast. Haar ontwerpen zijn simpel, maar o zo leuk. Echt anders dan anders.

Lees ook: Bloom09 geboortekaartjes

Creative Services geboortekaarten of trouwkaarten

Ik ben zelf erg weg van de olifant, die vind ik geweldig! Wat boffen dat ik een setje van haar kreeg om uit te proberen. Het eerste kaartje is al op de post. Inmiddels zijn er veel meer ontwerpen aan het assortiment toegevoegd en is het ook mogelijk om zelf de kleuren aan te passen of zelfs in overleg een uniek ontwerp te laten maken. 

Eenvoud siert

Ik denk dat wat het meest van toepassing is op de stijl van Creative Services “eenvoud siert” is. Veel kleur in combinatie met een simpel.

Creative services geboortekaartjes

 

Vorig artikelWensbootjes & Lantaarntjes
Volgend artikelBy Winki
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in