Magneetbedels met foto

Misschien alvast voor Valentijn een leuke tip, zo aan het begin van het nieuwe jaar, of gewoon voor zomaar tussendoor. Een ketting met een magneetbedel. En op deze bedel kan een foto van je kindjes. Ik vond dat zo leuk! Ik heb meteen een foto gestuurd naar Dotties Design en ik had mijn bedel al heel vlot in huis. Door het magneetje kun je meerdere plaatjes of foto’s tegelijk kiezen, en deze onderling wisselen. Zodat je bijvoorbeeld kunt afstemmen op je kleding. Het is een heel persoonlijk cadeau waarmee je iedere moeder (en vast ook oma) een plezier doet. Ook een idee voor kinderen trouwens, wanneer de papa of mama een periode naar het buitenland is voor het werk. Zo hebben ze hun papa of mama dichtbij zich. Je koopt de magneetbedel dus bij Dotties Design voor een heel schappelijke prijs!

Namens Dotties Design mogen wij een onderstaand pakket twv 50 euro weggeven! Laat ons via dit formulier weten wat de prijs is van de magneetbedel met foto en wie weet loop jij straks met je kindje(s) om je nek. Deze actie loopt tot 4 februari 2013.

Vorig artikelKijk Mijne: gepersonaliseerd bordje
Volgend artikelGehaakte knuffels met naam
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in