De gewonnen Crocs zijn gaaf!

gewonnen corcsEen tijdje geleden hadden wij op Hip & Hot een gave winactie in samenwerking met Crocs, waarbij we Crocs voor jou en je kind mochten weggeven. Jullie deden massaal mee, maar helaas konden we maar één iemand laten winnen.

En dat werd Joyce. Voor haar en haar kleine dame. Ze was superblij en de Crocs gingen in de zak voor Sinterklaas. Eindelijk was het dan zover en mochten de pakjes open. En de laarzen aan! Een groot succes, want zeg nou zelf, dit zijn toch hartstikke hippe laarzen? En bovendien heerlijk warm voor de winter!

Wat vind jij? Zijn ze hot, or not?

crocs hippe laarzen

Vorig artikelBijna Nieuwjaar: time to organize!
Volgend artikelBriljante stiften om te kleuren zonder knoeien
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in