Houten speelgoed blijft een hit

houten speelgoed blijft een hit treinset wigwam hemaIn haast alle speelgoedwinkels als Bart Smit en Intertoys vind je het niet of weinig; houten speelgoed. Terwijl het juist zulk leuk en vooral duurzaam speelgoed is! Volgens Hema is en blijft houten speelgoed razend populair. Het is duurzaam, kleurrijk, leerzaam en geeft eindeloos speelplezier. Houten speelgoed blijft een hit!

Houten speelgoed blijft een hit

Houten speelgoed blijft een hit, je moet alleen even de wegen weten te vinden waar je de mooiste spulletjes kunt kopen. Bij de HEMA weten ze mij elke keer weer te verrassen. Van wigwam tot poppenhuis, van treinset tot loopfiets. ik hud de website dan ook regelmatig in de gaten, want als er weer iets nieuws is, wil ik dat graag op het lijstje zetten voor de kinderen.

Lees ook: speelgoed van hout dat een lust is voor het oog
Lees ook: Houten grachtenpandjes van de HEMA

Houten speelgoed gooi je niet weg

Doordat houten speelgoed zo stevig is en vaak onverwoestbaar, gaat het heel lang mee. Plastic is vaak na enkele maanden intensief gebruik alweer kapot, maar hout is veel duurzamer. Dat gooit je niet weg, dat bewaar je voor je kleinkinderen als je kinderen er niet meer mee spelen. Ik herinner me nog dat mijn oma als kind ook een bak met oud houten speelgoed had van vroeger. Heerlijk vond ik het om daar mee te spelen als we op bezoek waren. Echt nostalgie.

houten speelgoed blijft een hit treinset

 

Vorig artikelSwipezine
Volgend artikelHandig voor op vakantie: de Blenker!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in