Chiapas Taco Cartel heeft nu taco tuesday!

terras chiapas taco cartelIk was al fan van Chiapas Taco Cartel. Het enige restaurant in Den Haag dat die geweldig lekkere spierinkjes op de kaart heeft staan volgens mij. Wij kamen er in 2018 voor het eerst en ook daarna ben ik nog een paar keer geweest. Het is een ideale plek als je geen zin hebt om te koken, ook voor de kinderen. Afgelopen week was ik uitgenodigd om te komen eten met het gezin, omdat ze een paar nieuwe dingen hebben die ik nog niet wist. In deze blog ga ik je daar alles over vertellen!

Tip: kook thuis Mexicaans met deze kookboeken

Kindvriendelijk

Allereerst hebben ze iets heel leuks voor de kinderen. Iets waar ik heel blij mee ben, want mijn kinderen zijn behoorlijk lastige eters. Ze houden zeker van Mexicaans, maar ze lusten niet alles wat er bij een gerecht zit. Daarom doe ik vaak thuis “bouw je eigen taco”. Het leuke is, Chiapas Taco Cartel heeft dat nu ook! Zij serveren een kindermenu, waarbij je kind een taco krijgt met allerlei bakjes met hun eigen toppings. Zo kan iedereen kiezen wat hij of zij lekker vindt. Het ene kind gooit alles er enthousiast op, het andere kind kiest maar 1 of 2 ingrediënten. Dat betekent: geen gezeur aan tafel en bordjes die schoon opgaan. Ik teken ervoor!

fee maakt eigen taco

bouw je eigen taco chiapas

Taco Tuesday

Daarnaast is er nóg iets nieuws bij Chiapas Taco Cartel: taco tuesday. Je krijgt op dinsdagavond voor €8 maarliefst 2 taco’s. Als je daarna nog honger hebt, dan weet ik het niet meer hoor. Ik kreeg het allemaal niet op namelijk. Volgende keer neem ik een tupperware bakje mee om de restjes de volgende dag op te eten. Zonde om weg te gooien, het was zo enorm lekker! Ik had gekozen voor de vega opties: met aubergine en met zoete aardappel. Die vond ik allebei even lekker en dus een enorme aanrader.

vega gerecht chiapas

vega taco chiapas

Cocktail Thursday

Wie van cocktails houdt moet ook zeker een keer langsgaan op donderdag. De lekkerste cocktails zijn dan maar €5! Dat combineer je dan natuurlijk met een paar lekkere voorafjes, zoals die geweldige visjes, een portie nacho’s of een portie quesedilla’s. Allemaal overheerlijk en enorm aan te raden. Hier eten of borrelen is dik vet genieten. Een perfecte plek om bij te kletsen met vriendinnen of je man, terwijl de kinderen lekker aan het kleuren zijn. Ze hebben namelijk toffe kleurplaten en fijne kleurtjes. Mijn kinderen waren er zoet mee.

fee kleurt chiapas

kleurtjes en kleurplaten chiapas

spierinkjes chiapas

nachos chiapas

nacho guacamole chiapas

Het interieur

Zowel op het terras als binnen zit je heel gezellig. Het terras heeft sfeervolle lichtjes en uitzicht op de straat, waar genoeg te beleven valt. Binnen zit je aan de tafels voor of achter aan de ronde tafel. Overal heb je uitzicht op de bar en er staan fantastisch leuke planten. Ik had zo wel overal een stekje van willen knippen, wat een feest! Het urban jungle gevoel krijg je er wel. Je blijft er dus al snel lekker lang zitten, met een wijntje, en cocktail of iets anders lekkers.

interieur chiapas taco

doorkijkje chiapas taco cartel

Chiapas Taco Cartel

lichtjes chiapas

chiapas taco cartel voorzijde

Praktische informatie

Je vindt Chiapas Taco Cartel in de hippe Zeeheldenbuurt aan de Prins Hendrikstraat 105 in Den Haag. Parkeren kan voor de deur of in elk geval in de buurt, maar je kan natuurlijk ook gewoon lekker op de fiets of met het openbaar vervoer gaan. Meer weten? De menukaart en alle andere informatie vind je op de website van Chiapas Taco Cartel.

juut chiapas wijn slenthe tekent chiapas

Chiapas Taco Cartel heeft nu taco tuesday! sausjes

Chiapas Taco Cartel heeft nu taco tuesday! tafereeltje kaarsen

hot sauce chiapas

bar chiapas

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #293
Volgend artikelEen stappenplan om je badkamer te verbouwen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in