Chickies & Binkies

Ik ben een beetje aan het rondshoppen momenteel. Voor de kids. Dochter Sterre kan bijvoorbeeld wel een nieuwe winterjas gebruiken. Ik had een leuke gezien op een beurs een tijdje terug. Niet gekocht, want ik wilde nog even verder kijken, maar sindsdien heb ik eigenlijk nog niks leukers gevonden. Binnenkort moet ik maar eens een besluit nemen, want het wordt echt kouder namelijk. Vandaar dat ik ook op zoek ben naar nieuwe winter-accessoires. Een muts, sjaal, lekkere warme wantjes, dat soort dingen. Ik kwam terecht bij Chickies & Binkies (voor beachwear and snowwear), die kende ik nog niet. Leuke site! Een superhandig zoeksysteem doet het bij mij altijd goed, ik ben druk en wil niet uren moeten rondkijken op een website voor ik gevonden heb wat ik zocht. Dat hoeft niet bij Chickies & Binkies. Zo regelrecht op je doel af daar! Zoals bijvoorbeeld die heerlijk warme mutsen van Barts. En daar hebben ze dus ook lieve wantjes van. Yep, ook deze sla ik op in mijn favorieten. Maar eerst die jas kopen, want de muts, sjaal en wantjes moeten er natuurlijk wel bij passen… Trouwens: wie straks op wintersport gaat moet zeker ook even kijken bij Chickies & Binkies natuurlijk!

Wil je ook shoppen voor de winter? Bij Chickies & Binkies kan dat nu met 10% korting! En deze korting is zelfs geldig tot 31 december 2010. All you need to do…vul de actiecode: hippebinkies in en je korting wordt automatisch verrekend!

Vorig artikelLovy
Volgend artikelZandloperhorloge
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in