Milktray

Hoewel de ijsblokjes zakjes van de AH prima voldeden, had ik toch heel graag deze Milktrays een half jaar geleden ontdekt. Toen kolfde ik nog iedere dag op mijn werk en gingen er dagelijks flesjes mama-melk mee naar het kinderdagverblijf. Ik knoeide best vaak met overgieten in die ijsblokzakjes, daarom lijkt dit systeem me heel handig. Elk staafje bevat 30 ml mamamelk, dus dat is eenvoudig klaar zetten ‘s morgens. Met die ijsblokjes was het altijd maar een beetje gokken met de hoeveelheid. En minder geknoei. Er uit halen gaat ook heel makkelijk, er blijven geen restjes achter in de tray. De Milktray is 100% recyclebaar, dus een bewuste groene keuze en bovendien ook geschikt voor groente en fruitpuree.

Namens Smartmama mag ik zo’n superhandige milktray weggeven! Laat ons via dit formulier weten hoeveel trays er in 1 pakket zitten. Deze actie loopt tot 13 augustus 2011.

Vorig artikelBIO Effect
Volgend artikelBedtent
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in