Blije babybilletjes met Aldanex

aldanex-pack-shot-576x576Een tijdje terug schreven wij een blog over een nieuwe crème die onlangs op de markt is gekomen: Aldanex. Het is een super crème om luieruitslag te voorkomen en te genezen.

Op nog gave huid vormt een laagje Aldanex een langdurige bescherming tegen de agressieve inwerking van plas en ontlasting. Zo krijgt luieruitslag geen kans. En is de huid van je baby al beschadigd? Dan zorgt een wat dikkere laag crème voor het herstel. Ook beschermt deze laag perfect tegen de inwerking van nieuwe plasjes of ontlasting. Zo stopt de vicieuze cirkel en kan de babyhuid weer goed genezen.

Een aantal van onze lezeressen mochten deze crème zelf uitproberen op de billetjes van hun babies. Hieronder vind je hun reviews. Doe er je voordeel mee!

20160427_100900

Sabine
“Echt heel handig is dat de tube crème een klik dop heeft, zodat je hem met één hand kunt openen of sluiten. De zalf is transparant en lijkt een beetje op lijm, daar moest ik even aan wennen. Bij het aanbrengen komt er een filmlaagje op de huid en daardoor doet de plas en/of ontlasting minder, of helemaal geen pijn op de open huid. Ook heel positief vind ik dat bij het aanbrengen van de crème mijn zoontje geen last heeft. Dat is bij andere crèmes die we hebben gebruikt wel anders!”

Sanne
“De crème trekt heel goed in en daarmee vind je geen restjes crème bij de volgende verschoning. Ook vind ik het positief dat de crème kleurloos is, zo geeft het geen witte plekken in de baby-vouwtjes. Eenmaal op de billen van mijn zoontje werkt het goed, maar dat erop krijgen vond ik wat lastiger. De crème is heel plakkerig en smeert daardoor niet heel fijn uit.”

Anna
“Ik ben heel tevreden. De crème is heel dun, en daarmee dus ook weer makkelijk te verwijderen. Het heeft goed geholpen tegen de luieruitslag en ik zal de crème zeker in de toekomst ook zelf aanschaffen.”

Meer informatie vind je op de website van Aldanex.

Vorig artikelLed trapverlichting
Volgend artikelLeer kinderen omgaan met geld via deze apps
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in