Coole slee

Heel Nederland is bedekt door een laag sneeuw. Hier in het Westen van het land zelfs een flinke laag! Dat levert mooie plaatjes op, al is dat na een dag verkeer al wat minder dan gisterenochtend, toen het overal ongerept was. Ik deed 2 uur over een rit die normaal gesproken slechts 25 minuutjes is, bizar hoe snel zo’n chaos ontstaat. De kindjes wilden natuurlijk maar 1 ding: spelen in de sneeuw en op de slee. Gelukkig hebben we 3 jaar terug een hele mooie aangeschaft.

Lees ook: een leuke slee kopen, tips!

leuke slee baby wandelwagen

Coole slee

Uiteraard zijn er ook mensen die nog geen slee hebben. Bijvoorbeeld omdat dit het eerste jaar met kindjes is die van de sneeuw kunnen genieten. Ik vond een hele leuke (en handige!) slee. Je kunt deze slee duwen in plaats van trekken, kinderen kunnen dat makkelijker zelf dan trekken aan een touwtje. Bovendien is het fijner voor je rug! Wellicht de moeite waard om snel te bestellen, zodat de kinderen er deze week nog een hoop plezier van hebben. Ze geven immers nog wel een weekje sneeuw af, zondag en maandag schijnt er weer een pak te vallen! Echt winter dus.

Vorig artikelPip en Posy in de sneeuw
Volgend artikelWarme kleding voor kinderen!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in