Strömming Design babywantjes

Zou het een strenge winter worden of niet? Vorig jaar hadden we aardig wat kou en sneeuw, weet ik nog. Nu is het nog niet extreem koud, sterker nog, november scheen zelfs behoorlijk zacht te zijn geweest. Maar ik wil wèl goed voorbereid de winter in! Met lekkere warme wantjes voor de kindjes. Zodat ze sneeuwballen kunnen gooien met de andere kids uit de buurt. En af en toe een frisse neus kunnen halen zonder met bevroren handjes binnen te komen. Bij Bij-Izzy vond ik heel bijzondere wantjes van het merk Strömming Design uit Zweden. De buitenkant is gemaakt van biologisch katoen met diverse leuke printjes. De babywantjes zijn gevoerd met biologisch katoen fleece. Dat is natuurlijk heerlijk zacht en lekker warm! En het allerhandigste: ze zakken niet af en raken daardoor niet kwijt. De wantjes zijn verkrijgbaar in 6 verschillende soorten en in 1 maat, 0-18maanden. De babywantjes zijn duimloos waardoor je niet hoeft te stoeien met het duimpje. Door de ‘sok’ blijven ze goed zitten. Helemaal perfect met de hand gemaakt.

Namens Bij-Izzy hebben we 2 prachtige acties voor de lezers van Hip & Hot. Wij mogen namelijk 2 paar wantjes naar keuze weggeven èn jullie bovendien de hele week verwennen met een korting van maarliefst 15% op het gehele assortiment met de code hipenhot15. Voor de winactie is het belangrijk dat je de volgende vraag beantwoordt: welk handig product dat Bij-Izzy ook verkoopt is genomineerd voor de Baby Innovation Award? Geef je antwoord door via dit formulier en wie weet heeft jouw baby deze winter te gekke wantjes aan zijn of haar handjes!

Vorig artikelHippe Geboortekaartjes
Volgend artikelSfeervolle lantaarntjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in