CeLaVi

Ik heb er de afgelopen dagen helaas meer over geschreven, het slechte weer. Ondanks dat er voor de komende dagen wel weer wat meer zon wordt voorspelt, zal de regen er ook weer snel aankomen. Zelf ga ik dan liever niet naar buiten maar ik moet zeggen dat het mijn kinderen niet uitmaakt of het nou droog is of dat het regent, buiten spelen willen ze altijd wel. Als moeder vind ik het dan wel fijn dat ze kleding aanhebben die ze beschermt tegen de kou en de regen. Bij de webwinkel BlijBlij verkopen ze prachtige regenkleding van het merk CeLaVi. Het is een Deens merk wat producten op de markt brengt die mooi zijn, van goede kwaliteit en vooral vrolijk gekleurd. Als je naar de mooie regenpakken en regenlaarsjes kijkt zie je meteen de felle kleuren. Iets wat ik zelf altijd erg leuk vind. De kleding zit erg comfortabel en dat is wel belangrijk. Zeker als ze er lekker mee buiten gaan spelen, dan moet hun kleding niet in de weg zitten. Naast regenkleding vind je bij BlijBlij ook nog een aantal andere mooie producten van CeLaVi. Zoals ondergoed en pyjama’s. Ook daar bij is te zien dat er gebruik wordt gemaakt van mooie vrolijke kleuren en leuke prints. Zo heb je voor meisjes prachtig paars ondergoed met een print van een bloem of uiltjes. Voor de jongens heb je dan weer stoere groene en blauwe pyjama’s met een tractor print of auto’s. Kortom, er is genoeg leuks te vinden van het merk CeLaVi en om de prijs hoef je het zeker niet te laten.

Namens BlijBlij mogen we een ondergoedset van CeLaVi weggeven. Om daar kans op te maken moet je via dit formulier antwoord geven op de volgende vraag: Welke andere merken, naast CeLaVi kun je nog meer vinden in de categorie ‘Rompers en Ondergoed’ in de webshop van BlijBlij? Deze actie loopt tot 3 december 2011.

Naast de winactie mogen we de lezers van Hip & Hot ook nog een leuke korting aanbieden. Maak gebruik van de code HHBLIJ11 en krijg 10% korting op het gehele assortiment bij BlijBlij. De code is te gebruiken t/m 31 december 2011

Vorig artikelOp avontuur met Uki
Volgend artikelStrijkboeven
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in