Coole sneakers

twins kinderschoenVoor onze Sterre is het altijd weer een uitdaging om schoenen in de juiste maat te vinden. Haar voeten groeien flink hard in de lengte, maar in de breedte blijft ze smalletjes. De meeste schoenen zijn dan ook te breed. Tot grote teleurstelling van haarzelf, want ze wil òòk dezelfde stoere stappers als haar klasgenootjes! Nu heb ik recent twee merken ontdekt die perfect zijn voor de kindervoetjes van mijn kinderen:  Twins en Trackstyle. Deze twee merken hebben maten in de lengte èn breedte! De jongesversie van Trackstyle is verkrijgbaar in 30-40. Deze supersneakers zijn van de nieuwe voorjaarscollectie en sluiten aan bij ieder ingewikkeld (of minder ingewikkeld) kindervoetje. De lekkere bling bling meidenversie is van Braqeez. Daar val je ook mooi mee op in het voorjaar!

Wij mogen 1 paar meisjes– en jongesschoenen weggeven in een maat naar keuze! Wil jij hier kans op maken? Laat ons dan weten via onderstaand formulier, wat de oneliner van beide merken is. Deze actie duurt tot 19 april 2014.

braqeez kinderschoen

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelWaterpistooltjes, wel of niet?
  Volgend artikelTwin Cut van Joseph Joseph
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in