Corina Rietveld handgemaakte sieraden

ring corina rietveld bordurenSieraden kun je wat mij betreft niet genoeg hebben. Echt mooie oorbellen, armbandjes of kettingen, daar doe je mij altijd een plezier mee. En waarschijnlijk iedere vrouw wel. Ik hou ervan om qua kleur te matchen met de kleding die ik aan heb. Of ik kies gewoon zilver, dan kan altijd wel. Recent ontdekte ik Corina Rietveld handgemaakte sieraden. Ik was meteen verkocht.

Lees ook: 5 weetjes over sieraden
Lees ook: Sieraden voor je bruiloft

Corina Rietveld handgemaakte sieraden

Corina heeft haar atelier in Rosmalen waar ze ook cursussen edelsmeden geeft. Jammer dat het wat ver weg is, want het lijkt me fantastisch om zelf te leren hoe je sieraden kunt maken. Ik heb regelmatig ideeën voor mooie oorbellen, maar precies wat ik dan wil is niet te krijgen.

Geborduurde ringen en kettingen

Een bijzonder originele lijn vind ik de geborduurde ringen, oorbellen, armbanden en kettingen die Corina maakt. Zoiets heb ik eigenlijk nog nooit gezien. Van zilver maak je op deze manier toch iets kleurrijks. Een voorbeeld van haar bijzondere ontwerpen zijn de geborduurde ringen. Heel origineel en extra leuk om te combineren met kleding in een bepaalde kleur.

Corina Rietveld handgemaakte sieraden takjes armbandCorina Rietveld handgemaakte sieraden takjes oorbellen

Zeeuwse sieraden

Als van origine Zeeuwse ben ik natuurlijk ook gecharmeerd van de collectie Zeeuwse sieraden. Dit traditionele symbool van Zeeland was in het verleden wat ouwbollig, maar Corina weet het in een modern jasje te gieten. Ik heb al een armbandje met Zeeuwse knop. Regelmatig word ik er hier in de randstad op aangesproken door andere Zeeuwen die dat dan zien. Het is namelijk zo herkenbaar en het vermoeden ontstaat dan al snel dat je een link hebt met Zeeland. Een ketting en oorbellen van een Zeeuws knopje staan zeker nog op mijn wishlist.

ring zeeuws knopje corina rietveltCorina Rietveld handgemaakte sieraden zeeuwse knop ketting

Sieraden wishlist

Over die wishlist gesproken, ik hoop natuurlijk dat Maik mee leest voor aankomende Valentijnsdag. Deze blog schrijf ik natuurlijk niet voor niks. Ik zag namelijk een heleboel moois en ik vind het oprecht lastig kiezen. Daarom hierbij, in willekeurige volgorde, wat items waar ik best blij mee zou zijn als ze bij mijn ontbijtbordje liggen op Valentijnsdag. Wat zou jij kiezen?

Maatwerk mogelijk

Het fijne is dat Corina Rietveld op haar website aangeeft dat maatwerk mogelijk is. Wil je dus een ketting in een andere lengte, dan kan dat. Ik draag zelf bijvoorbeeld graag wat langere kettingen met iets eraan, dat kun je dus gewoon vragen. Ook kun je andere kleuren kiezen dan wat online staat en het is zelfs mogelijk om je eigen ontwerp te laten uitvoeren als je contact opneemt met Corina. Dan heb je helemaal iets unieks!

ketting geborduurd harthartjes oorstekers corina rietveld

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #265
Volgend artikelPink Velvet Cake voor Valentijnsdag
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in