Crea Luna

Onder de meiden is zonder twijfel Hello Kitty mega hip. Niet zelden zie ik meisjes met shirtjes van Hello Kitty of de prachtigste kettingen en armbanden. Hier thuis is dat niet anders. We proberen het nog wat binnen de perken te houden, maar Hello Kitty komt op diverse plekken in huis opduiken. Nu ontdekte ik op het wereld wijde web een bedrijfje dat zich heeft gespecialiseerd in het geven van workshops voor kinderen op feestjes. Een favoriet is de sieraden workshop, waarbij de kinderen met Hello Kitty kralen aan de slag mogen. Een groot succes! Andere workshops waarvoor Crea Luna in te huren is zijn: het beplakken van spaarpotten of vogelhuisjes. Dit gebeurt met een speciaal papier en speciale lijm, alles wordt in kleine stukjes gescheurd en geplakt op het voorwerp, tegen de tijd dat de kinderen weer naar huis gaan is het voorwerp droog en is het met een heel mooi glanzend effect opgedroogd, net of alles geschilderd is… Beschikbaar in Utrecht omgeving, maar niet getreurd, want Crea Luna heeft superleuke doe het zelf pakketten! Dus wie verder weg woont kan het onder eigen begeleiding prima zelf organiseren met zo’n handig workshop-pakket!

Namens Crea Luna mogen wij 3 Hello Kitty pakketten weggeven. Deze pakketten bevatten een sleutelhanger, ketting en een haarclip. Wil jij hier kans op maken voor je dochter? Laat ons dan weten hoe je de techniek noemt die hoort bij het beplakken van allerlei voorwerpen. Geef je antwoord door via dit formulier. Deze actie loopt tot 8 november 2010.

Vorig artikelBijt ie in je bil: cd & muurstickers!
Volgend artikelBroemie
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in